Refleksjonsnotat – del 1

For å være helt ærlig så hadde jeg aldri trodd at da jeg valgte dette valgfaget «Digital markedsføring» allerede så tidlig inn i semesteret skulle dra stor nytte av det vi har lært. I første del av kurset så har jeg lært hvordan man lager en egen blogside, registrerer domenenavn og hvordan den digitale verden ser ut samt skrive bloginnlegg. Jeg merker allerede at jeg gleder meg til neste del av kurset. Det jeg sitter igjen med frem til nå er å ha lært om forskjellige temaer som kunstig intelligens, digitale plattformer, blockchains, forretningsmodeller, transaksjonskostnader og digital økonomi.

Da jeg fikk beskjeden om at vi skulle blogge som en del av dette kurset, så var det som ett fly som styrtet i havet. Tanken på å skrive blogg var så ut av min komfortsone som overhodet mulig og jeg visste ikke hvordan eller hva jeg skulle gjøre. Etter en liten kamp med meg selv og min indre redsel for å «drite» meg ut offentlig så tenkte jeg at dette er noe som egentlig er bra! Hvordan skal jeg noen gang tørre å tilegne meg ny kunnskap på noe jeg ikke kan dersom jeg ikke tør å utfordre meg selv? Dette var det store spørsmålet som jeg satt igjen med og svaret er at det var ikke så skummelt som jeg trodde det skulle bli.

Jeg har også utført en del praksis oppgaver som en del av dette kurset. Som for eksempel å gjennomføre kurs i Google Powersearch, overvåke temaer ved bruk av dashboard og rss for å nevne noen.

Tema som kunstig intelligens, plattformer og forretningsmodeller har for meg vært veldig læringsrikt. Dette er noe jeg kunne veldig lite om i utgangspunktet, men nå har jeg fått ett større innblikk i hvordan betydningen av disse teamene spiller en viktig rolle for fremtidig digital økonomi. For samfunnsutviklingen sin del så anser jeg valgemnet digital markedsføring som særdeles viktig ettersom det beror Norsk økonomi og fremtidens arbeidskraft og bidrar til økt kompetanse og kunnskap om de problemene som har oppstått og som kommer til å fortsette i fremtiden.

En kommentar til «Refleksjonsnotat – del 1»

  1. Så gøy å lese at du har hatt nytte av den første delen av kurset og at du synes temaene har vært aktuelle og læringsrike!

    Masse lykke til videre i neste del av kurset 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *